Om USDF & kontakt

Protokoll?

Om du är på jakt efter protokoll från något av våra styrelse- eller medlemsmöten så hittar du dem i ‘arkivet’ i högerspalten – välj ‘medlemsmöten’ eller ‘styrelseprotokoll’ i undermenyn så får du fram respektive protokoll i omvänd kronologisk publiceringsordning.

Om USDF

Umeå socialdansförening är en religiöst och politiskt obunden dansförening som på ideell basis skall vara ett forum för att utveckla dans genom kursverksamhet, dansträning och socialt dansande. Föreningen skall verka för att sprida och förankra intresset för dans och dess kultur i Umeå med omnejd, med tonvikt på bugg och foxtrot, samt bereda tillfällen för föreningens medlemmar att umgås och dansa socialt.

Vision: Vi vill främja gemenskap med och utan dans, få fler människor att dansa pardans, framför allt bugg och foxtrot, samt komma ut på utedanser. Vi vill se till att danskurser och dansfester fortsätter ordnas genom åren samt att dansbanorna hålls levande i Umeå-trakten.

Policy: Föreningens verksamhet drivs genom olika arbetsgrupper med inriktning på att främja social dans i Umeå. En viktig uppgift är att ordna aktiviteter och lokal för olika träffar och främja kursverksamhet i samverkan med t ex studieförbund, företag eller genom att arrangera kurser själv.

Arbetsgrupper: Vi driver en stor del av vår verksamhet i arbetsgrupper baserat på vad våra medlemmar vill och är intresserade av. I nuläget ser våra arbetsgrupper ut så här:

1. Musik och fest, samt sociala aktiviteter
Arrangerar både dansfesterna och musiken dit, samt diverse sociala evenemang som till exempel att äta ihop, fika, samåka på dans, resor till olika dansarrangemang.
Kontakta gruppen på: usdf.social@gmail.com

2. Hjälpdansare och utveckling
Är med på kurser, uppvisningar, provar på och kanske så småningom blir kursledare.

3. PR
Ordnar nyhetsbrev, information, marknadsföring, hemsida

Är du intresserad av att gå med i någon av arbetsgrupperna? Eller vill du starta en helt annan grupp? Hör av dig! Alla förslag och allt engagemang är välkommet.

Vårt organisationsnummer är 802509-9949.

Kontakta oss

Om du har tankar och idéer, frågor och funderingar eller bara är allmänt nyfiken på oss är du varmt välkommen att höra av dig!

Vid frågor kontakta gärna ordförande:
Joakim Mäki 070-2255617

Mejla oss på umeasocialdansforening@gmail.com

Mejla arbetsgruppen för sociala aktiviteter på usdf.social@gmail.com

Skriv ett meddelande direkt här på hemsidan: